De af jer der følger med på Instagram opdagede nok, at vi i weekenden var taget på en lille hygge inspirations-tur til Hamborg. Vejret var med os, et par og tyve grader og sol, hvad mere kan man forlange i slut September.

Vi kørte der til, medregnet trafik ind til selve byen tog det ca 4 timer. På restauranter, i butikker, på caféer etc. skal du nu bære mundbind i Hamborg. Vi havde naturligvis vores med fra butikken til 149 kr.

Vi valgte et centralt hotel midt i byen, nærmere bestemt Marhttps://mynola.dk/wp-content/uploads/2021/11/stylish-businessman-with-hands-in-pockets-leaning-2021-11-13-03-08-58-utc.jpgtt. Et femstjernet hotel der bestemt ikke er pengene værd. Belligenheden er god, men selve hotellet er gammelt og nedslidt. Vælg i stedet for eksempel Side Design Hotel.

Til gengæld havde vi nogle vildt lækre madoplevelser.

Den første dag spiste vi sen frokost på Hanging out Café. Vildt hyggeligt sted med Bali vibes og sundt mad.

 

Dagen blev sluttet af på bedste vis hos L'Osteria Hamburg Opernplaza. Helt fantastisk lækker italiensk mad, til gode priser og i en virkelig hyggelig og trendy atmosfære.

Lørdagens morgenmad blev indtaget på den populære og gennemført franske, Café Paris. Vi kunne endda side udenfor, altså fantastik med lidt sommerfornemmelser på den her årstid.

Vi skippede frokosten og gik i stedte all-in på Bubble Waffles hos Waffleria i St. Pauli - i øvrigt er unikt område der klart er et besøg værd. Hipster/Nørrebro kind of place.

 

Vores Saturday Night dinner blev indtaget på det hypede Die Bank. Som navnet antyder, er det en gammel bank der er lavet om til restaurant. Cool location, skøn mad og god service.

Inden turen atter gik hjemad søndag, spiste vi en vildt lækker morgenmad på Nord Coast Coffee Roastery. Bowler og vafler to die for.

Vi håber I kunne bruge vores lille guide til noget.

// Betina & Marlene <3

26. august, 2022 — My:Nola-DK Admin