En overskrift der helt sikkert fanger mange kvinders opmærksomhed... Af samme årsag har vi netop taget et nyt parti jaderollere og Gau Sha sten hjem. Det købes som et sæt -én jaderoller og én Gau Sha for 299 kr. Og udover at være pæne på badeværelset, hvad kan de så? - en helt masse faktisk. Selve jaderolleren kan bruges til at massere hovedpine og trykken for panden væk. Du kan også bruge din yndlings serum i ansigtet først, jaderolleren hjælper produktet til at trænge dybere ned i huden. Ved kontinuerligt brug kan man endda mindske fine linjer.

Gua Sha stenen har været brugt i århundreder i Østen, men er inden for de seneste år også blevet hypet i den vestlige verden. Måske er du via Instagram eller Youtube faldet over de såkaldte "Gua Sha challenges"? I bund og grund går de fleste ud på, at du i en pehttps://mynola.dk/wp-content/uploads/2021/11/stylish-businessman-with-hands-in-pockets-leaning-2021-11-13-03-08-58-utc.jpgde på for eksempel en måned bruger den flittigt hver dag på problemområdet, hvilket for vi kvinder ofte er lår og baller. Man starter med at tørbørste området grundigt, herefter påfører man en olie som for eksempel mandelolie eller måske en decideret anti-cellulitis olie på området. Så tager du din Gua Sha sten og kører i lange seje træk op af, altså fx fra knæ til bikinilinje, altid mod lymferne. Forsøg at dele lårene ind i området, så du er sikker på at få det hele med - og se om du ikke kan holde til mindst 10 strøg hvert sted. For det kan faktisk gøre ret så ondt til en start, og du kan få en hel del blå mærker, alt sammen tegn på væskeophobning, affaldsstoffer og dårligt blodomløb.

Men det virker, og gør også mindre ondt jo oftere du gør det. For langt de fleste, vil effekten være tab af både væske og cm om låret og en glattere, jævnere hud. Husk desuden at drikke et stort glas vand efter hver behandling, det hjælper udrensningsprocessen bedre på vej. Kan også bruges på arme og underben.

Vil du prøve? Så send os en besked på enten mail, FB eller Insta og bestil dit Jade/Gua Sha kit allerede nu... - https://mynola.dk/vare/jade-roller/

God fornøjelse -<3.

26. august, 2022 — My:Nola-DK Admin