Drømmer I også om sol og sommer? Eller i hvert fald bare forår ☀️

Så læs med her for tips til byen, hvor solen (næsten altid) skinner.

Barcelona har på mange måder ALT hvad du drømmer om; Godt vejr, shopping, lækre restauranter, strand og moderne hoteller. 

Vi boede super centralt på Hotel Pulitzer. Et moderne hotel i Boheme stil med den smukkeste plantehave på tagterrassen, venligt personale og en fantastisk bar. 

Hvis du er til lækker (og semi overdådig) morgenmad/brunch, har jeg 3 favoritter til dig:

Brunch & Cake (ligger flere steder i byen), Zenith og Cremat11. 

Sund, trendy og lidt lettere frokost fik vi på både Honest Greens og Flaxe & Cale. Begge har spots flere steder i Barcelona. Pre dinner appetizers nød vi både på El Nacionale (en slags fancy food market) og på smukke Plaza Real mens vi så solen gå ned. Naturligvis med en Sangria i hånden.Virkelig god tapas fik vi på Tapas2254 og italiensk på Benzina. Begge steder uformelt, men lækkert. Shopping finder du masser af i Barcelona, både High street og High end. Fordelt på forskellige områder, både omkring Place de Catalunya, La Rambla, det gotiske kvarter og i shopping centre ved marinaen. 

Hvis du ikke har besøgt Barcelona før, bør du slå vejen forbi Gaudis ikoniske bygninger, Sagrada Familia og Parc Guel. Vi sprang det over denne gang, da tiden var knap og vi har set det en del gange før.

Vi sluttede i stedet weekenden af med kaffe, drinks og spanske specialiteter i en solstråle på en af strandens tætbefolkede restauranter. 

19. februar, 2024 — Betina Madsen