INSPIRATION, FASHION & INTERIØR

Velkommen til my-nola.com – et univers med øje for detaljer og en webshop med nøje udvalgte fashion items. Vores mål er at inspirere samt at udvælge og håndplukke unikke items til vores kunder. Hos os finder du de nyeste trends kombineret med tidsløse klassikere. 

Derudover hjælper vi en efterhånden ret stor gruppe kunder med alt fra kampagneskydning til håndtering af deres sociale medier.

Sidst men ikke mindst forsøger vi at have øget fokus på bæredygtighed, derfor kan du shoppe lækre second hand fund på vores Preloved profil, eller selv sælge ud af garderoben til vores koncept Luksus Lopper, som afholdes flere gange om året.


MyNola blev stiftet tilbage i 2019 af Betina Bjerring og Marlene Hviid. Vi startede som en fysisk butik i Esbjerg, med en drøm om at give vores hjemby noget lidt andet. På vores 1 års fødselsdag etablerede vi en webshop som pedant til butikken, og siden har vi vokset os stærkest online. Derfor har MyNola siden januar 2022 været en webshop med et dertilhørende showroom, samt et univers hvor du kan søge inspiration såvel som hjælp til Content creation.

Tak fordi du følger med i vores lille univers. // Betina & Marlene