Strømpebukserne fra Restock Copenhagen er et nyt strømpebuksebrand, hvis kollektion består af rester fra tøjproduktion og med omtanke for miljøet. Fælles for alle strømpebukserne er, at det er bæredygtige nylonstrømpebukser i højeste kvalitet. Så er du på udkig efter nogle nye nylonstrømpebukser, der er super holderbare og behagelige, og som ikke bliver smidt i skraldespanden efter første brug, så læs med her!

Kan være et billede af 3 personer
Idéen bag strømpebukserne opstod, da tre unge fyre igennem et par år havde undersøgt markedet og indsamlet data omkring strømpebukser. De kunne konkludere, at mange strømpebukser nemt bliver ødelagte, uldne, strammer, mister pasform og hurtigt ender i skraldespanden. Denne udfordring ville de gerne løse med en cirkulær tankegang.
Derfor bestod missionen i at sikre en bæredygtig tekstilproduktion og fleksibilitet for kunderne igennem dette nye strømpebukser-koncept. 
Strømpebukserne er primært produceret af genanvendt nylon-tråd (Q-NOVA) og designet med ekstra brede waistband, som er med til at sikre ekstra komfort. Derudover har fokus også været at skabe syninger, som ikke kan mærkes, som gør dem ekstra behagelige at have på.
Esther tights fås i forskellige tykkelser, denier20 og denier40, og i farven sort.
Strømpebukserne er desuden 3D-vævet, som er med til at øge holdbarheden og elasticiteten.
Skulle det ske, at strømpebukserne går i stykker, er der 365 dages returret. Derudover tilbydes der også
en ordning, hvor du kan sende 5 brugte nylon-strømpebukser og opnå 25% rabat på din næste forsendelse.
26. august, 2022 — My:Nola-DK Admin