Mange kender nok det, at det kan være svært at komme igennem de kolde og grå januardage.
Men med hjælp fra farvestrålende tøj og unikke styles, kan du let pifte din hverdag op.
Derfor har vi samlet nogle bud på inspiration til dit kommende vinteroutfit.
Om du er på udkig efter en farverig hue, en fin strik eller et flot accessory, så kan du finde det hele her på siden.

Vinter er lig med kølige dage, hvilket betyder, at det også er vigtigt at iføre sig varme materialer, herunder bl.a. uld.
Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor vil du finde en masse lækre styles og kvalitetsmærker i gode materialer.
På den måde er du sikret at kunne holde varmen i den kolde vintertid.

 

Billede 1:

Lad dig f.eks. inspirere af vores elegante Alice Baret lavendelfarvede hue fra ICHI, som indeholder 90% uld - perfekt accessory til dit vinteroutfit.
Hue: 179 kr.

Billede 2:

Et andet godt bud kunne være vores Son cardigan fra Noisy May - en super lækker og ikke mindst blød cardigan i en flot og frisk mørkeblå farve. Cardiganen har en V-udskæring, et let puf på skulderen og lukkes med brunmelerede knapper. Kan styles med både bukser og nederdel, og passer til både hjemlige hyggedage og en tur på café – fin løsning til vinterens aftaler.
Cardigan: 249 kr.

Billede 3:

Vi kommer heller ikke uden om, at tørklæder er en vigtig del af vinterens garderobe. Derfor har vi fundet dette smukke og farverige lyserøde Time wool scarf tørklæde frem til jer. Tørklædet er fra kvalitetsmærket, Selected Femme, og er fremstillet i 100% uld – altså den perfekte kombination til et farverigt pust i januar måned.
Tørklæde: 499 kr.
26. august, 2022 — My:Nola-DK Admin