SPAR lige nu mindst 30% på næsten alle jeans.

tøj og accessories til kvinder, i stort set alle aldre

Velkommen til my-nola.com – en webshop med et stort udvalg af tøj og accessories til kvinder, i stort set alle aldre. Vores mål er at inspirere samt at udvælge og håndplukke unikke items til vores kunder, items som tilmed kan klikkes hjem til rimelige priser. Hos os finder du altid de nyeste trends, masser af farver og endda sjove ting til hjemmet. Bag skærmen sidder vi klar til at yde både personlig og professionel service.
MyNola blev stiftet tilbage i 2019 af Betina Bjerring og Marlene Hviid. Vi startede som en fysisk butik i Esbjerg, med en drøm om at give vores hjemby noget lidt andet. På vores 1 års fødselsdag etablerede vi en webshop som pedant til butikken, og siden har vi vokset os stærkest online. Derfor har MyNola siden januar 2022 været en webshop med dertilhørende showroom, et showroom der har åbent én gang i ugen og efter aftale.
www.my-nola.com tilbyder worldwide shipping.

Tak fordi du følger med i vores lille univers. // Betina & Marlene

Shopping Cart (0)

Kurv

FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på din første ordre. Straks efter tilmeldingen sender vi dig en mail med din rabatkode, som du kan bruge på alle varer i webshoppen. Du vil modtage en masse fordele:  særlige tilbud, gaver, personlige anbefalinger og nyheder.